Bil sönder på motorvägen

Vägassistans Kamdrivningen är det som oftast går sönder i motorn. – Det är betydligt vanligare för bensinbilar att drabbas av motorskador än dieselbilar, som är mer drabbade av skador på avgasrening, säger Petra Wahlund, produktchef för motorförsäkring på Länsförsäkringar. .

Du kör på motorvägen när du plötsligt får problem med bilen. En bil som körde i fel färdriktning på motorvägen har orsakat en omfattande trafikolycka på E20 vid sörmländska Åkers Styckebruk. Motorlampan lyser, bilen börjar hacka och jag inser att den har gått sönder, säger Elina.Motorstopp

Om din bil eller ditt fordon går sönder kan det vara farligt – särskilt om du kör på motorvägen. Bärgningstjänster finns numera i de flesta länder och erbjuder ett .

Hade en småbil som blev påkörd i sidan på motorvägen för några år sen (stod still i kö när en lastbil bytte fil rakt in i sidan på bilen). Om din bil går sönder på en motorväg, bör du parkera den på vägrenen så långt bort från körbanan som möjligt.


Trafikinformation Då är det bara att slå in sig varm och vänta på att hjälp ska komma. Eventuella husdjur bör lämnas i bilen, ifall de rymmer och springer ut på motorvägen. Även om du har en .

Motorväg skylt

Det verkar som att bebisen kastades ut med badvattnet med regeln mot de som passerar i stoppfilen och undviker bilköer. Idag kan inte ens en trasig bil traska längs stoppfilen.

Enligt Mälarsjukhuset är de intagna en man i årsåldern som är svårt skadad, en kvinna i årsåldern samt en man och en kvinna i årsåldern med ett 3-årigt barn. Föraren som är misstänkt har ännu inte kunnat höras.

bil sönder på motorvägen
 • Motorväg skylt

 • Ställa av bil Du kör på motorvägen när du plötsligt får problem med bilen. National Safety Council föreslår följande åtgärder när din bil går sönder eller får punktering på motorvägen. Vid .

  Vi har landat i att det är totalt fyra bilar i olyckan och det verkar ha varit vid samma plats. Minst en av dem är allvarligt skadad. Du kan ha bensinstopp, punktering eller ha kört på ett djur.


  Bilbärgare

  Vad ska du göra om din bil går sönder på motorvägen? Nationella säkerhetsrådet föreslår följande åtgärder när din bil går sönder eller har ett platt däck på motorväg. Vid .

  En av bilarna är förmodligen vållande till det här och är den som har kört i fel färdriktning. Detta innebär att du inte får: stanna; parkera; backa eller vända; Skulle du behöva göra ett nödstopp på en motortrafikled ska du stanna bilen på vägrenen och sätta ut varningstriangel.

  Motorväg sverige Om ett fordon har flyttats till en säker plats, som är helt utanför den asfalterade delen av motorvägen, kommer det i allmänhet att få sitta där i 24 timmar innan det avlägsnas av .

  National Safety Council föreslår följande åtgärder när din bil går sönder eller får punktering på motorvägen. Med bilens sista krafter lyckas hon styra in ekipaget. Seriekrockar på grund av för korta avstånd.  Stanna bilen låt motorn gå mercedes Min bil gick sönder mitt på motorvägen. Jag blev jättefrustrerad men ringde efter en bärgare. När min bil gick sönder, och det inte heller gick några tåg, så kunde jag inte ge .

  Du bör placera en varningstriangel väl bakom. Regler för motorväg och motortrafikled. Problem med att ansluta till motorvägstrafiken från ett accelerationsfält beror ofta på att man inte har anpassat hastigheten till samma nivå som trafiken ute på motorvägen.


   Billigaste bilen att serva: De mindre modellerna Skoda Fabia, Volkswagen Polo och Volkswagen Golf är av förklarliga skäl billigare att serva och allra billigast i den här jämförelsen är Toyota Auris och Kia Ceed.