Finns det pensionärsrabatt på skånetrafiken

Skånetrafiken seniorkort lund Flera skånska kommuner erbjuder dig som är över en viss ålder att resa fritt. Du reser då gratis med våra bussar och tåg inom din hemkommun. Som biljett använder du vårt .

I de flesta kommuner gäller seniorbiljetten såväl dag- som kvällstid, alla årets dagar medan den i vissa kommuner bara gäller på vardagar mellan klockan 09 till 15 och 18 till På helgen reser du fritt alla tider på dygnet.


När åker pensionärer gratis i göteborg

I dagarna har det skickats ut en broschyr till dig som är pensionär och bor i följande städer: Malmö, Bjuv, Höganäs och i Svalöv. Fel information i. Rabatt på Voi. Långt .

Som biljett använder du vårt reskort. I så fall kan du få pensionärsrabatter på många produkter inom resor, mobiltelefoni, nöjen, hälsa, elavtal och mycket mycket annat. Här finns seniorbiljetten.

Gratis busskort till pensionärer Priser och rabatter. Priset för din biljett bestäms utifrån vilka zoner du reser inom, om du är vuxen, barn eller student, giltighetstiden och om ni reser tillsammans.

När du är i behov av något nytt till hemmet så finns mycket pengar att spara när genom att utnyttja de pensionärsrabatter som finns. Läs mer i vår broschyr Tänk på att spara ditt kort Du kan koppla andra typer av biljetter, utöver seniorbiljetten, till ditt kort.

Skånetrafiken seniorkort helsingborg

Priser och rabatter. Vad din resa kostar beror på hur långt du reser, vilken biljett du väljer och om du använder någon av våra smarta rabatter.

När du får kortet är det klart att använda. Senior Seniorbiljett Flera skånska kommuner erbjuder dig som är över en viss ålder att resa fritt. Du räknas som pensionär om du har ett intyg som visar att du tar ut pension från Pensionsmyndigheten.

Skånetrafiken seniorkort malmö Här finns seniorbiljetten. Seniorbiljetten finns tillgänglig för seniorer i flera, men inte alla, skånska kommuner. Nedan är listan på vilka kommuner det är och en karta för .

Bjuv (75 år) · Burlöv (70 år) · Båstad ( Priser och zoner. Priset på din biljett baseras på hur lång din resa är – den zon du reser inom. Läs mer i vår broschyr. Du hittar pris och zon när du köper biljetten här på hemsidan.

Årskort skånetrafiken pris 50% Rabatt Skånetrafiken Pensionärsrabatt - April Välj Rabattkoder som erbjuds av Skånetrafiken. Klistra in Rabattkoder i inkorgen för att få enorma .

Det kan du göra från 62 års ålder. Med Skånetrafikens seniorbiljett åker du som har fyllt 75 år och är folkbokförd Seniorbiljetten ger gratis resor med Skånetrafikens bussar och tåg inom. Till exempel om du vill förköpa en biljett till resor utanför kommunen.

finns det pensionärsrabatt på skånetrafiken

Skånetrafiken biljett pris

Biljetter. Det finns flera sätt att köpa biljetter när du ska resa med oss. Du kan köpa biljett i vår app, i våra biljettautomater, på vår hemsida, hos våra kundcenter och .

Men det kan bli en ändring framöver, uppger ordföranden för kollektivtrafiknämnden, som även öppnar för att se över zon-systemet. Ska du resa utanför din kommungräns måste du köpa tillägg innan du stiger på tåget.

När åker pensionärer gratis i malmö Det finns ingen platsgaranti för din cykel så är det fullt får du vänta till nästa buss eller tåg. Cykel kan inte tas med på stadsbussar eller spårvagnar. Till Danmark behöver du köpa .

Mellan zon: 1, 5 timme. I de flesta kommuner gäller seniorbiljetten såväl dag- som kvällstid, alla årets dagar medan den i vissa kommuner bara gäller på vardagar mellan klockan och Skånetrafiken tappar fortfarande intäkter efter pandemin.Skånetrafiken seniorkort helsingborg